Jalkahoito

Tarjoan jalkahoitajan tekemää terveyttä edistävää jalkahoitoa. 

Hoitoajalla paneudutaan asiakkaan ongelmiin, ovat ne sitten jalkojen kuivuutta, kovettumia, känsiä, syyliä, kynsien leikkuuta tai ohennusta. Jokaiseen hoitoon kuuluu jalkakylpy ja -kuorinta, ja jalkojen rasvaus. Annan hoidon aikana myös omahoito-ohjeita, ja tarvittaessa ohjaan asiakkaan eteenpäin toiselle ammattilaiselle.

Ajanvarauksesta löytyy:

Jalkahoito 30min 40€: yksittäiseen pieneen ongelmaan.

Jalkahoito 45min 60€: säännöllisesti n. 2kk välein käyvälle asiakkaalle.

Jalkahoito 60min 70€: yleisin ja suosituin.

Jalkahoito 90min 90€: jos on enemmän hoidettavaa tai haluaa pidemmän jalkahieronnan.

Jalkahoitoihin voit käyttää työnantajan hyvinvointietua Epassia.

Klassinen hieronta

Klassisella hieronnalla voidaan helpottaa lihasten ja lihaskalvojen kireystiloja, auttaa nestekiertoa ja verenkiertoa. Hieronta voi myös helpottaa stressiä.

Käytän hieronnassa luonnonmukaisia hierontaöljyjä, joiden sekaan voi asiakkaan niin halutessa lisätä myös tipan eteeristä öljyä.

Kuuntelen asiakasta tarkasti hieronnan aikana sekä korvin, silmin että käsin, ja muokkaan omia otteitani asiakkaan tuntemuksien mukaan. Minulta löytyy voimaa, mutta osaan myös hieroa hellästi. Hieronta saa tuntua, mutta kunhan tuntemus pysyy "mukavan kivun" rajoissa. Hieronta ei saa sattua!

Olen käynyt monia erilaisia kursseja, joiden antia hyödynnän myös klassisessa hieronnassa tarpeen mukaan.

Asiakkaan kanssa sovitaan yhdessä, mihin varattu aika käytetään.


 Ajanvarauksesta löytyy seuraavat ajat klassiseen hierontaan:

30min 40€ 

45min 50€

60min 60€

90min 85€

120min 110€.

Klassiseen hierontaan käy työnantajan hieronta- ja hyvinvointiedut: Epassi, Smartum ja Edenred.


Jalkahieronta istuma-asennossa 45min 45€ 

Hoito aloitetaan puhdistavalla jalkakylvyllä ja kuorinnalla. Rentouttava jalkahieronta tehdään hoitotuolissa puoli-istuvassa asennossa. Hierottava alue varpaista polviin saakka. Helpottaa lihaskireyksiä, lisää aineenvaihduntaa ja rentouttaa. Sopii hyvin mm. raskaana oleville.


Imukuppihieronta 30min 45€

Imukuppihieronta 60min 65€

Hieronta on erittäin tehokas helpottamaan lihas- ja lihaskalvokireyksiä. Imukuppihieronta tehdään silikonisilla imukupeilla joko liuku- tai pistekuppauksena. Tämä kuppausmuoto on veretön, mutta jälkiä se iholle jättää. Tehokasta, mutta ei välttämättä aina miellyttävän tuntuista.

Young Living öljyopas

Toimin Young Livingin brand partnerina eli öljyoppaana. Kerron mielelläni, miten eteerisiä öljyjä käytetään ja miten voit se itsellesi saada. Voidaan järjestää kahdenkeskinen tapaaminen, kutsut hoitolassa tai sinun luonasi.

Young Livingin tuotteita voi käyttää vain oman ja perheen hyvinvointiin, tai halutessaan siitä voi tehdä itselleen työn. Jos pieni lisätulo tai jopa päätulo kiinnostaa, ota yhteyttä, autan mielelläni.

Jos haluat minut oppaaksesi öljymatkallesi, käytä jäsennumeroani #2928573 tiliä avatessasi.


Tänne kirjoittelen enemmän aiheesta: 

Hemmotteluhoidot

Niin ihania ja tarpeellisia kuin jalkahoito ja klassinen hieronta onkaan, välillä kroppa ja mieli tarvitsevat hellää huolenpitoa <3

Tervetuloa hemmotteluihin:

Kuumakivihieronta 90min 100€: Kuumakivihieronnassa hieronta tehdään lämpimillä kivillä, lämpimillä käsillä, luonnonmukaisella kasviöljyllä ja tehosteena voidaan käyttää eteerisiä öljyjä. Hieronnalla on monia upeita vaikutuksia. Se voi mm. rentouttaa kehoa ja mieltä, pehmentää lihaskudosta, vilkastuttaa verenkiertoa ja nestekiertoa, helpottaa stressiä. Lämmin hoito selättämään talven kylmyyttä.

Raindrop 60min 85€: Raindrop on rauhallinen ja tuoksuva hetki, jossa kehomme vastaanottaa luonnon puhtaita ainesosia aidoista eteerisistä öljyistä. Hoidon aikana jalkapohjiin ja selkärankaan levitetään erilaisilla tekniikoilla yhdeksää erilaista eteeristä öljyä. Raindrop voi mm. lisätä selkärangan liikkuvuutta, vähentää stressiä ja ahdistusta, rentouttaa lihaksia, tukea verenkiertoa, tukea immuunijärjestelmää, vapauttaa tunnelukkoja. Hoidossa käytössä Young Livingin puhtaat eteeriset öljyt.

Ayurvedinen pää- ja kasvohieronta 75min 80€: Oma henkilökohtainen suosikkini! Syvästi rentouttava ja stressiä lieventävä hoito, josta on tehty lyhennetty, tänä päivänä tunnetumpi versio, Intialainen päähieronta. 

Ayurveda on vanha, noin 5000 vuotta sitten kehitetty intialainen perinnelääketiede, johon kuuluvat mm. erilaiset hoidot. Tässä hoidossa käsitellään pään ja kasvojen alueella olevia marmapisteitä kevyesti hieroen. Hoito voi helpottaa mm. erilaisia jännitystiloja kehossa ja mielessä, ja vahvistaa aistien toimintaa. Erittäin syvästi rentouttava hoito, varsinainen "stressipesu". Hoidossa käytetään runsaasti luonnonmukaista öljyä, joten hiukset ovat hoidon jälkeen öljyiset!

Intialainen päähieronta 30min 40€: rentouttava ja stressiä lieventävä hoito tehdään perinteisesti tuolilla istuen. 

Access bars 75min 70€: Hoidossa käsitellään pääsi alueella sijaitsevat 32 pistettä kevyesti painamalla. Pisteisiin olet varastoinut ajatuksia, tunteita ja uskomuksia elämäsi varrelta. Näihin varastoihin saattaa tällä hoidolla olla puhdistava, uudistava vaikutus. Tämä energiahoito on myös syvästi rentouttava ja stressiä lieventävä.

Stress away 2.0 90min 90€: UUSITTU KOKONAISUUS! "Päästä varpaisiin" -hoito, joka alkaa lämpöisellä ja puhdistavalla jalkakylvyllä ja jatkuu rentouttavalla jalkahieronnalla. Hieronnassa käytetään Young Livingin Stress away -eteeristä öljysekoitusta ja luonnonmukaista hierontaöljyä. Hoito jatkuu rentouttavalla päähieronnalla ja päättyy energeettiseen stressinvapautus käsittelyyn. Ja rento olo on taattu!

Energeettinen stressinvapautus käsittely 15min 15€ (muun hoidon lisäpalvelu) ja 30min 35€ (saatavana omana hoitonaan ja lisäpalveluna): Lyhykäisyydessään hoito tasapainottaa ja vapauttaa sinua stressistä 💚

Virallinen, pidempi kuvaus: Kuuntelevalle energiakosketuksella luodaan yhteys neurovaskulaaristen heijastepisteiden kautta hermoratoihin, meridiaaneihin ja pään neurologisiin alueisiin, jotka ylläpitävät mm. tunnemuistia. Energeettinen kosketus näissä pisteissä rauhoittaa aivojen sähkömagneettista toimintaa, jolloin taistele-pakene tila rauhoittuu, verenkierto lihaksissa, elimissä ja rauhasissa lisääntyy auttaen kehoa syvärentoutumaan ja elpymään. Käsittely avaa myös meridiaanien energiavirtauksia, joka aktivoi kehon energiajärjestelmää vapauttamaan stressiä ja tunnetukoksia sekä tasapainottamaan itseään. (Teksti koottu koulutusmateriaalista.)

Hoito tehdään hyvin hellällä, hienovaraisella kosketuksella. Hoidon aikana ei jutella, vaan pääset vaipumaan täysin rentouttavaan tilaan.
Hoidossa ei tarvitse riisua, eikä siinä käytetä hierontaöljyä. Tämän hoidon voit siis tulla kokemaan vaikka lounastauolla 😊


Kotikäynnit myös mahdollisia 10€ lisähintaan Jyväskylän alueelle. Soita ja kysy lisää.